French-speaking Switzerland’s leading shopping centre began work on the complete refurbishment of its interior at the end of 2018: new false ceilings, new lighting, Carrara marble floors and, last but not least, replacement of the big glass canopy over the central lobby! This big project wa called #balex2021 because its aim is to present visitors with a totally refurbished centre to mark its 50th anniversary in 2021.
Discover in video behind the scenes of the work and the poster relating the major stages and the goal of all these changes.
And come and discover your transformed Balexert without delay!

Behind the scenes of Balexert’s renovation work on video

Discover Before / After in photos

Grande Place and Mezzanine


Children Game Zone


Children Game Zone


Parking


Stand Info

Back to top

Our website uses cookies

Please confirm you accept tracking coockies. You can also refuse and continue visiting our website without sending data to any third-party supplier of services.